DY align="center" valign="top">
MEOESZ ŐVSB


Tisztelt Elnök urak/hölgyek, helyi szervezet vezetők, kutyaiskola vezetők!Az elmúlt napok folyamán megkapták a Szövetség felhívását, melyben szerepel, hogy november 15-ig a 2020-ra tervezett munka- és képességvizsgák rendezésének időpontját adják le.

EBBEN VÁLTOZÁS TÖRTÉNT!

A mai napon tárgyaltam Korózs András elnök úrral. Az ezzel kapcsolatos megállapodásunk a következőképpen hangzik:
Az ŐVSB-hoz tartozó:
- IGP vizsgák, versenyek
- kvalifikációs versenyek
- FH vizsgák, versenyek (kvalifikációk)
- BH vizsgák
- és minden olyan vizsga és verseny, ami az ŐVSB-hoz tartozik, legyen az FCI vizsgát adó, vagy barátságos, ahová FCI teljesítménybírót és segédet kérnek fel.
Ezeket az igényeket az ŐVSB részére 2019.október 30-ig kérjük elküldeni. Melyet az ŐVSB feldolgoz és vizsganaptárt készít belőle, és ezt az év végén napirendre tűzött elnökség elé tárja elfogadásra, majd ezt követően az ŐVSB honlapjára kirakja.
Felhívom a rendező szerv szíves figyelmét a korábban már elfogadott és jól működő iránymutatókra: országos vagy nemzetközi győztes címmel járó rendezvényt (küllem és teljesítmény) nemzetközi CACIB Kutyakiállítás hétvégéjén nem áll módunkban engedélyezni.
(Elnökségi határozat)

Tisztelt sporttársak!

AZ OKTÓBER 30 UTÁN ÉRKEZETT VAGY NEM HOZZÁNK KÜLDÖTT RENDEZVÉNYIGÉNYEKET NEM TUDJUK ELFOGADNI. EBBŐL ADÓDÓAN A NEM HELYESEN KÜLDÖTT RENDEZVÉNYRE TELJESÍTMÉNYBÍRÓT ÉS SEGÉDET DELEGÁLNI NEM TUDUNK.

Tisztelettel:

Mogyorósi István
MEOESZ ŐVSB Elnök