MEOESZ ŐVSB


2021. évi BH, IGP, FH vizsgák, versenyek igénylésének szabályai!-A MEOESZ vezetőségének döntése alapján vizsgát és (vizsgát is biztosító) versenyt kizárólag a MEOESZ-szel szerződött partnerek rendezhetnek.
-Ágazati versenyeket, vagy vizsgát nem jelentő BH, vagy FH versenyt a MEOESZ nem szerződött partnerei is rendezhetnek.
-Egy szerződött partner egy évben legfeljebb négy rendezvényre adhat le igényt.(kivétel azok az egyesületek, melyeknek helyi szervezetei is vannak)
- A rendezvénynaptár összeállításánál a leadott időpontok ütközése esetén elsőbbséget élveznek a kiemelt rendezvények. Kvalifikációs versennyel egy időben más munkarendezvény nem tartható.
-A kvalifikációs rendezvények tekintetében szükséges az ŐVSB által meghatározott feltételek megléte.
-Egy időpontban több vizsga abban az esetben rendezhető, ha a helyszínek között legalább 100 km-es távolság van. (Kivétel Budapest és Pest megye tekintetében)
-Az előre le nem adott programok abban az esetben tarthatók, ha azok igénylése a meoeszovsb@gmail.com email címre a tervezett időpontot megelőzően legalább 60 nappal beérkezik , és kb. 100 km-es körzetben nincs hasonló program.
-A bírók kikérése a korábbi MEOESZ szabályoknak megfelelően történik, azt a rendezvény szervezői kötelesek intézni.
-A teljesítménybírók közül kizárólag azok felkérését fogja engedélyezni a MEOESZ, akik tagsága az adott évben rendezésre került.
-A rendezvény összesítőit 8 napon belül elektronikus formában meg kell küldeni az meoeszovsb@gmail.com email címre. Ennek elmaradása esetén a rendező szervezet a következő vizsgáját nem tarthatja meg. Amennyiben az összesítők 30 napon belül sem érkeznek be, akkor a következő évben az egyesület vizsgát nem rendezhet.
Az alábbi űrlap kitöltésével lehet leadni a rendezvény igényeket.


Tisztelettel:

Budai Tamás
MEOESZ ŐVSB Elnök